Studio Didi viert haar eerste verjaardag!

Studio Didi viert haar eerste verjaardag!

Hey creatieve geesten en keramiekliefhebbers,

Kun je geloven dat het vandaag al een jaar geleden is sinds de opening van Studio Didi? Wat begon als een sprankje inspiratie is uitgegroeid tot een bloeiende creatieve plaats waar ik mijn passie voor keramiek met jullie kan delen! 🥳 Ik ben ongelooflijk trots op hoe ver we zijn gekomen.

Om deze mijlpaal te vieren, heb ik iets speciaals voor jullie in petto! Vanaf nu tot en met zondag 5 november 2023 kan je genieten van een geweldige korting van 20% in de webshop. Dat betekent dat je nu met korting mijn handgemaakte stukken kunt bemachtigen. Of je nu op zoek bent naar een prachtige vaas voor je bloemen of een set unieke kommen voor je dagelijkse rituelen, er is voor elk wat wils!

Wat Studio Didi echt bijzonder maakt, ben jij! Een enorme shout-out naar mijn geweldige cursisten en fans!. Op Instagram zijn we al met meer dan 1200 liefhebbers die dagelijks hun liefde voor keramiek met mij delen. Jullie inspiratie en enthousiasme zijn de drijvende kracht achter Studio Didi en ik kan niet wachten om nog meer creatieve avonturen met jullie te delen!

Dus kom gezellig langs in mijn webshop, neem een kijkje en laat je betoveren door de magie van klei. Gebruik de code "DREAM20" bij het afrekenen en gun jezelf een stukje handgemaakte schoonheid.

Nogmaals, bedankt voor een geweldig jaar vol creativiteit en gemeenschap. Op naar nog veel meer jaren van kleurrijke keramiek en gedeelde passie!

 

Groetjes,

Davy 🌟

Terug naar blog