Expositie bij Colpaert

Expositie bij Colpaert

Een van de meest gerenommeerde verdelers van keramiek benodigdheden in België is Colpaert, een bestemming voor keramisten en liefhebbers van ambachtelijke kunst. In het filiaal te Sint-Pieters-Leeuw wordt een expositie gehouden die de verfijnde creaties van Studio Didi in de schijnwerpers zet.

De expositie, die loopt van nu tot eind april, nodigt bezoekers uit om een betoverende reis te maken door de wereld van Studio Didi's keramiek. Met een focus op elegantie en vakmanschap, biedt deze tentoonstelling een unieke kans om de meesterwerken van Studio Didi van dichtbij te bewonderen en te ervaren

De blikvangers van de expositie zijn ongetwijfeld de uitgesneden creaties die de signatuurstijl van Studio Didi belichamen. Elk stuk vertelt een uniek verhaal, een verhaal van geduld, precisie en artistieke visie. Van delicate patronen tot gedurfde ontwerpen, de tentoongestelde keramiek ademt een tijdloze schoonheid uit die de zintuigen prikkelt en de verbeelding voedt.

Naast deze adembenemende sculpturen biedt de expositie ook een uitgebreide collectie van functionele keramiek. Van handgemaakte borden tot verfijnde kopjes, elegante theepotten, veelzijdige schalen, en zelfs betoverende kaarsen en vazen - elk stuk straalt een gevoel van ambachtelijke perfectie uit. Het is duidelijk dat Studio Didi niet alleen kunst creëert om bewonderd te worden, maar ook om te worden gebruikt en gekoesterd in het dagelijks leven.

Kortom, een niet te missen kans voor liefhebbers van kunst, design en vakmanschap. Dus allen daarheen! 😀

Bekijk ondertussen op Instagram de virtuele rondleiding. 

Voor meer informatie kan je terecht op de website van Colpaert.

Back to blog