Goudse Keramiekdagen

Goudse Keramiekdagen

Ontdek de magie van keramiek tijdens de Goudse Keramiekdagen op 9 en 10 mei! Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat Studio Didi door de jury geselecteerd werd om deel te nemen aan dit buitengewone evenement. Een unieke kans om het vakmanschap van Studio Didi te bewonderen en te genieten van de veelzijdigheid van keramiek.

Tijdens deze dagen wordt de stadskern van Gouda omgetoverd tot een levendige expositie met demonstraties verspreid over de hele stad. Internationaal gerenommeerde keramisten zullen hun talenten tonen, waardoor de Goudse Keramiekdagen een unieke, internationale uitstraling krijgen.

Of je nu een kunstliefhebber bent, geïnteresseerd bent in ambachtelijk vakmanschap, of gewoon op zoek bent naar een gezellige uitstap, deze dagen beloven een boeiende ervaring te worden. Kom en ontdek de prachtige wereld van keramiek, geniet van demonstraties en laat je inspireren door de creativiteit van Studio Didi en andere getalenteerde keramisten.

Mis dit unieke evenement niet! Noteer 9 en 10 mei in je agenda en beleef een onvergetelijk dagje uit vol keramiek in het charmante Gouda.

We kijken ernaar uit je daar te verwelkomen!

www.goudsekeramiekdagen.nl

Back to blog